TALA FOU

Na auai Shanghai Weyer i le 2015 Hangtou Town Economic Conference

Na auai Shanghai Weyer i le 2015 Hangtou Town Economic Conference

O le Pule Sili o Shanghai Weyer Electric Appliance Co, Ltd. na auai i le 2015 Hangtou Town Economic Conference, ma faia se lauga i lenei konafesi.O galuega autu o lenei fonotaga o le faʻatinoina maeʻaeʻa o le fonotaga tutotonu o galuega tau tamaoaiga, o le faʻatinoina atoatoa o le agaga o le Fonotaga e Sefulu a le Komiti e fitu fonotaga faʻapitoa ma le tolu fonotaga a le Komiti Faʻaitulagi o le fono plenary fitu, iloiloga o le 2014 Hangtou fa'atinoga o le tamaoaiga o le taulaga, fa'atulagaina ma le misiona i le tamaoaiga o le 2015, e fa'alautele atili ai le fa'alauteleina o le atina'eina o le tamaoaiga o Hangtou.

 ata1

I luga o le konafesi, na faia ai e Peresitene Chen se faaiuga o le mea na ausia e Weyer talu mai le 1999. Faʻatasi ma le China Strategy, tekonolosi faʻafouina, manaʻoga maketi, Weyer faʻasoa le tele o le manuia o kamupani ma le au auai.E viia e le ofisa o le malo mea ua saofagā ai Weyer i le sosaiete, e faailoa atu ai le agaga faafetai ia Peresitene Chen.

I le amanaiaina o le sootaga, Shanghai Weyer, e pei o le tulei vaa, ua faia sao mataʻina i le atinaʻeina o pisinisi ma foaʻi malosi tupe i le alofa.I le avea ai ma sui o pisinisi, na manumalo ai Weyer i le 2014 tausaga faaletausaga o le atinaeina o le tamaoaiga, "fetu alofa" ma isi suafa mamalu.

ata9


Taimi meli: Iuni-16-2020